ContactKring-Dedemsvaart

Welkom bij ContactKring.nl (Computerkring)

Contactkring is een particulier initiatief vanuit Dedemsvaart in de provincie Overijssel en opgezet om diverse hobby`s en interesses met anderen te kunnen delen. Een van deze hobby`s is het werken met en het knutselen aan computers. Graag wil ik deze interesse, hobby en kennis met anderen kunnen delen. Zelf heb ik informatica gevolgd en ervaring met netwerken, heb ervaring met meerdere o.s. en redelijk ervaring met syno nas. Ook interesse in xpnology en domotica wat ik al kleinschalig gebruik. Deel je ook deze interesses en woon je in Dedemsvaart of omgeving, stuur me dan gerust een mailtje om in contact te komen. Bij meer belangstelling voor genoemde hobby bestaat het plan om daarvoor in Dedemsvaart een contactgroep op te zetten voor wekelijks contact, of een computerclub te starten in Dedemsvaart.

Om veiligheidsredenen zijn deze intro pagina`s statisch, is er geen wordpress site of forum aanwezig maar loopt alle communicatie via mail en via toegang tot mijn server waar na inlog ook chatmogelijkheden zijn.

Toegang tot deze server biedt diverse extra`s en mogekijkheden zoals een eigen cloudruimte, fileserver, chatt, emailadres@contactkring.nl, en veel meer. Je kunt er files uploaden, downloaden en delen met andere leden van contactkring.

Let op ! Probeer niet in te loggen op de server als je geen inloggegevens hebt gekregen. Bij 3x foute inlog wordt je ip adres geblokkeerd !!!