ContactKring-Dedemsvaart

Welkom bij ContactKring.nl

Contactkring is een particulier initiatief vanuit Dedemsvaart in de provincie Overijssel en opgezet om diverse hobby`s en interesses met anderen te kunnen delen. Enkele van deze hobby`s zijn computers, domotica, speelfilms, nas servers, websites, muziek en klassieke gitaar. Deel je ook een of meerdere van deze hobby`s of interesses, stuur dan gerust een mailtje om in contact te komen. Bij meer belangstelling voor genoemde hobby`s is het plan om daarvoor in Dedemsvaart contact groepjes te vormen voor wekelijks contact, zoals b.v. het opzetten van een computerclub in Dedemsvaart.

Om veiligheidsredenen zijn deze intro pagina`s statisch, is er geen wordpress site of forum aanwezig maar loopt alle communicatie via mail en via toegang tot mijn server waar na inlog ook chatmogelijkheden zijn.

Toegang tot deze server biedt diverse extra`s en mogekijkheden zoals een eigen cloudruimte, fileserver, chatt, emailadres@contactkring.nl, en veel meer. Je kunt er files uploaden, downloaden en delen met andere leden van contactkring.

Let op ! Probeer niet in te loggen op de server als je geen inloggegevens hebt gekregen. Bij 3x foute inlog wordt je ip adres geblokkeerd !!!