Meer informatie

Wat is Contactkring ? Klik hier voor meer informatie over ContactKring.nl .

Dit Nederlandstalig Forum is een gratis particulier initiatief en opgezet voor het leggen van nieuwe contacten. Naast de zoekforums voor nieuwe contacten zijn er voor ingelogde leden nog de hobby en interesse forums om diverse hobby`s met anderen te kunnen delen.
De oorsprong van de site en het forum is gelegen in gemeente Hardenberg maar iedereen is welkom voor het leggen van nieuwe contacten. De draaiende spil hiervoor is een forum waarvan je lid kunt worden. De bedoeling van het forum is niet om een zo groot mogelijk forum te worden met zoveel mogelijk leden, maar om een gezellig groepje mensen bij elkaar te krijgen om hobby of interesse mee te delen en voor het leggen van nieuwe contacten. Het forum is nog niet zo lang online (17-09-2018) en het duurt even voordat het wat drukker wordt. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Met een aantal gezellige leden die actief meedoen in het forum , zal het zeker snel groeien evenzo als het aantal interesse forums. Wil je ook meedoen en nieuwe contacten leggen, nieuwe vrienden maken, klik dan op Registreer. Ben je al lid van het forum klik dan op Aanmelden. Forums zijn alleen voor ingelogde leden toegankelijk ! Meer informatie...
Commerciële advertenties zijn op dit gratis forum niet toegestaan !
Veel plezier en gezellige contacten toegewenst op ons nieuwe Contact-Forum.
.
Gesloten
Gebruikersavatar
administrator
Site Admin
Site Admin
Berichten: 113
Lid geworden op: 17 sep 2018 04:17
Locatie: Dedemsvaart
Gender: Male - Male
Contacteer:

Meer informatie

Bericht door administrator » 29 sep 2018 18:12

Hartelijk Welkom.
Dit Nederlandstalig Forum is een gratis particulier initiatief en opgezet voor het leggen van nieuwe contacten. Naast de zoekforums voor nieuwe contacten zijn er voor ingelogde leden nog de hobby en interesse forums om diverse hobby`s met anderen te kunnen delen.
De oorsprong van de site en het forum is gelegen in gemeente Hardenberg maar iedereen is welkom voor het leggen van nieuwe contacten. De draaiende spil hiervoor is een forum waarvan je lid kunt worden. De bedoeling van het forum is niet om een zo groot mogelijk forum te worden met zoveel mogelijk leden, maar om een gezellig groepje mensen bij elkaar te krijgen om hobby of interesse mee te delen en voor het leggen van nieuwe contacten. Het forum is nog niet zo lang online (17-09-2018) en het duurt even voordat het wat drukker wordt. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Met een aantal gezellige leden die actief meedoen in het forum , zal het zeker snel groeien evenzo als het aantal interesse forums.

Waarom een besloten Forum ?
Het ContactKring Forum is niet opgezet voor de grote massa die over internet surft, maar voor die mensen die graag nieuwe contacten willen leggen met anderen, nieuwe vriendschap zoeken, een maatje, maar ook voor een wat serieuzer contact of date. Ons motto daarbij is... Liever een kleine groep gezellige mensen die elkaar met respect behandelen, dan een super groot forum met onpersoonlijke mensen waarvan een deel zich niet weet te gedragen. Het gaat ons niet om de kwantiteit maar de kwaliteit, met de gedachte dat mensen die werkelijk op zoek zijn naar nieuwe contacten, en gebruik willen maken van ons gratis contactforum, toch ten minste even de tijd zullen nemen om te registreren !
Door actief deel te nemen in het forum, help je mee aan de groei en het succes van dit forum ;)
M.v.g. Admin.

Gesloten