Deel hobby en interesse op ons gezellige besloten Forum en vind een maatje, leuke vrienden, en gezellige contacten. Om meteen te registreren klik op deze tekst.

 

Over ContactKring.

 Contactkring.nl is een gratis particulier initiatief van enkele bewoners uit de gemeente Hardenberg en opgezet om mensen met elkaar in contact te brengen. Hoewel ContactKring zijn oorsprong heeft in de gemeente Hardenberg zijn ook mensen uit een andere regio van harte welkom voor het leggen van nieuwe contacten. De draaiende spil hiervoor is een nieuw opgezet besloten forum waarvan je lid kunt worden. We hebben bewust gekozen voor een besloten forum omdat wij niet open willen staan voor heel internet, maar speciaal voor de doelgroep voor het leggen van nieuwe contacten. Mensen die serieus op zoek zijn en even de moeite willen doen om te registreren, wat maar 1 a 2 minuten duurt. Het enige wat je hoeft in te vullen is je forum naam, email adres, een gekozen wachtwoord en je regio, dat is alles. In het forum kun je je oproepjes plaatsen voor nieuwe contacten. Verder zijn er ook hobby en interesse forums. De bedoeling van het forum is niet om een zo groot mogelijk forum te worden met zoveel mogelijk leden, maar om een gezellig groepje mensen bij elkaar te krijgen die op zoek zijn naar vriendschap en contact. Contacten die beginnen door gezamenlijke hobby`s en interesses, met de hoop dat mensen ook fysiek contacten krijgen in eigen omgeving en daarmee hun vrienden en kennissenkring uit kunnen breiden. Want wat heb je aan 100 `vrienden` op b.v. facebook of twitter terwijl je altijd alleen achter je monitor zit. Heb je dan niet veel meer aan 1 vriend die eens langskomt, die je aan kan kijken, waar je mee kunt kletsen en die naar je luistert, waarmee je samen een bakkie kunt doen, en ja, misschien wel kunt aanraken of een knuffel kunt geven. Daarom zien wij ons forum als een hulpmiddel om contacten te leggen, maar digitale contacten kunnen nooit een vervanging zijn voor fysiek contact.
Een plezierige tijd en leuke contacten toegewenst op ons gratis Contact Forum. M.v.g. Team-ContactKring.

Wil je ook meedoen, nieuwe contacten leggen, nieuwe vrienden maken, klik dan op Registreer. Ben je al lid van het forum klik dan op Aanmelden.

Registreer           Aanmelden