Deel hobby en interesse op ons gezellige besloten Forum en vind een maatje, leuke vrienden, en gezellige contacten. Om meteen te registreren klik op deze tekst.

 

Team-ContactKring

Team-ContactKring bestaat uit een aantal vrijwilligers die zich inzetten voor ContactKring en de doelgroep. Mensen die actief meewerken bij het organiseren van activiteiten, of willen reageren op kleine hulpvragen.  We denken na over samenkomsten en activiteiten om mensen fysiek bij elkaar te brengen voor het leggen van nieuwe contacten, het aanknopen van nieuwe vriendschappen en het uitbreiden van je kennissenkring. We gaan diverse ideeen bekijken en gaan proberen nieuwe initiatieven op te zetten als de behoefte er is en voldoende mensen willen deelnemen. De geplande activiteiten en samenkomsten worden bovenaan in het forum Team-ContactKring vermeld.

De activiteiten die wij momenteel al bieden:

De koffiekring: Vind 1 x per week s`middags plaats in Dedemsvaart bij een van de vrijwillige medewerkers thuis. Gewoon 1 a 2 uurtjes kletsen onder het genot van een bakkie koffie, een gezellig groepje van maximaal 6 personen. Als er meer personen deel willen nemen, starten we daarvoor een 2e groepje. Wil je ook deelnemen en aansluiten bij onze gezellige koffiekring ?

Meer info voor ingelogde Leden in het Forum van Team-ContactKring .


De Filmkring: Vind 1 x per week s`avonds plaats in Dedemsvaart bij een van de vrijwillige medewerkers thuis. Speciaal voor de film liefhebbers onder onze leden. In overleg worden films gekozen, lekker bank hangen en samen genieten van een spannende speelfilm. Een gezellig groepje van filmliefhebbers van maximaal 5 personen. Wil je ook deelnemen en aansluiten bij onze gezellige Filmkring ?

Meer info voor ingelogde Leden in het Forum van Team-ContactKring .


De activiteiten die wij mogelijk gaan plannen:

Wij denken hard na over meer mogelijkheden en wat we kunnen plannen. Heb je een leuk idee voor initiatieven, vooral in klein groepsverband, stuur dan in het forum een berichtje naar Team-ContactKring .

 


Voor wie ?

Ons gezellige Forum is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar nieuwe vrienden, een maatje, of gewoon voor leuk contact voor gedeelde hobby of interesse. Contactkring is een Nederlandstalig forum en heet iedereen welkom op het forum voor het zoeken en vinden van nieuwe contacten.

Team-ContactKring is gevestigd in Gemeente Hardenberg en wij richten ons met onze activiteiten en samenkomsten daarom voornamelijk op deze regio. Woon je in een andere regio en op zoek naar leuke initiatieven die te maken hebben met, contacten zoeken, nieuwe vrienden maken, en ook tegen eenzaamheid, klik dan dan op de link hieronder en kijk op de kaart waar initiatieven zijn in jouw regio. Daar staan alle aangesloten initiatieven in kaart gebracht die zich bezighouden met contacten leggen en eenzaamheid.

Klik hier op deze link om te zoeken op de kaart!

.

 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.
Meer informatie volgt binnenkort !