.

Betaalbaar gitaarles in Dedemsvaart voor beginnende gitaristen.

Klassiek Gitaar.

In 1998 haalde ik mijn eerste diploma klassiek gitaar en hoewel ik er niet altijd de tijd voor kan vinden probeer ik toch enkele keren per week te oefenen. Geen conservatorium gehad en ook niet op professionele basis actief maar zeer zeker wel een hobby en passie. Naast zelf steeds te blijven bijleren geef ik ook af en toe les aan beginnende gitaristen waarvoor ik voor de eerste tijd genoeg materiaal en kennis bezit.

Betaalbaar.

Ik geef vooral les aan beginnende gitaristen omdat ik daarvoor voldoende kennis en achtergrond bezit en aangezien ik graag anderen wil motiveren om gitaar te gaan spelen en om deze hobby met anderen te kunnen delen, wil ik de prijzen ook graag laag en voor iedereen betaalbaar houden.

Om niet te hoeven jagen en op de klok te kijken geef ik lessen van ongeveer 2 uur.

2 uur gitaarles voor 20 euro.

Wil je graag aan de gang met gitaar maar is de al lage prijs toch een belemmering, omdat je b.v. een uitkering op bijstand niveau hebt kun je toch contact opnemen en kijken we wat we kunnen doen.

Waar.

Gewoon in Dedemsvaart in huiselijke sfeer, ongedwongen en relaxed om langzaam de eerste stappen te zetten voor gitaar spelen.

Contact.

Heb je belangstelling om gitaar te leren spelen, klik dan op onderstaande link en vermeld  daarbij even …. Gitaarles

GitaarLes Dedemsvaart.