Gitaarles klassiek gitaar Dedemsvaart

 

 


Betaalbare Gitaarles Klassieke Gitaar.

 

n 1998 behaalde ik mijn eerste diploma Klassiek Gitaar. De laatste jaren ben ik weer bijna dagelijks bezig met deze hobby en passie.
Omdat ik het zelf leuk vind om beginnende gitaristen Klassiek Gitaar op weg te helpen en te motiveren geef ik sinds 2021 ook les aan beginnende gitaristen.
Ik heb geen conservatorium gevolgd en speel ook niet in een professionele band, maar speel voornamelijk voor plezier en verdere studie.
Wel heb ik voor de eerste jaren lesmateriaal genoeg en ervaring genoeg om op de juiste manier beginnende gitaristen op weg te helpen.
Hoewel ik zelf voornamelijk klassieke stukken heb moeten leren heb ik zelf wat meer hedendaagse muziek bijgeleerd en wil beginnende gitaristen motiveren met het snel kunnen spelen van de eerste liedjes en niet alleen wat akkoord begeleiding met wat basis akkoorden. Gitaarlessen kosten per uur al snel rond de 25 a 30 euro wat voor veel beginnende gitaristen een flink bedrag is. Omdat ik met mijn hobby graag anderen op weg help en motiveer vraag ik maar een klein bedrag van 15 euro per uur.
Wil je dus starten met klassiek gitaar en dit met de juiste basis, vingerzetting en grepen leren, laat dan een berichtje achter om snel je eerste les te plannen.

Waar.

Gewoon in Dedemsvaart in huiselijke sfeer, ongedwongen en relaxed om langzaam de eerste stappen te zetten voor gitaar spelen of om samen deze hobby te delen.

Contact.

Heb je belangstelling om gitaar te leren spelen , klik dan op onderstaande link en vermeld  daarbij even …. Gitaar.

Gitaar Dedemsvaart.